Winterbanden Bestelwagen kopen

Op zoek naar winterbanden voor uw bestelwagen?

Bestelwagens worden vaak op een andere manier belast dan personenauto’s. Niet alleen wanneer het gaat om intensiever gebruik, maar vaak ook qua gewicht. Daarom heeft ABA Banden Stolwijk een aantal winterbanden voor u geselecteerd die specifiek voor bestelwagens worden aanbevolen. In onderstaand overzicht treft u de meest gangbare maten van winterbanden voor bestelwagens aan. De vermelde prijzen zijn vanafprijzen voor de combinatie van het merk en het type. De prijzen zijn inclusief:

  • Montage
  • Balanceren
  • Verwijderingsbijdrage
  • Nieuw TL ventiel
  • BTW

Zo weet u waar u aan toe bent!

Weet u uw bandenmaat niet? Klik dan hier om te zien hoe u eenvoudig en snel uw eigen bandenmaat kunt achterhalen!

Personenwagen? Bekijk hier de winterbanden personenwagens.

ABA Banden is het adres voor het kopen van winterbanden voor bestelwagens voor o.a. Stolwijk, Waddinxveen, Rotterdam GoudaKrimpen aan den IJsselWaddinxveenKrimpen aan de LekSchoonhovenLekkerkerk en Bergambacht.

Staat uw bandenmaat er niet bij? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Ook wanneer het gaat om een advies voor de juiste winterbanden voor uw bestelwagen bent u bij ABA Banden Stolwijk aan het juiste adres!

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer