Winterbanden kopen Waddinxveen? Winterbanden huren Waddinxveen?

Winterbanden kopen Waddinxveen, Winterbanden huren Waddinxveen, opslag van winterbanden Waddinxveen

Winterbanden Waddinxveen

Winterbanden kopen in Waddinxveen? Of winterbanden huren in Waddinxveen? Dat kan bij ABA Winterbanden! Gevestigd in Stolwijk zitten we op een zeer kleine afstand van Waddinxveen. Naast dat u bij ABA Banden winterbanden kunt kopen, is het ook mogelijk deze te huren. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld alleen maar winterbanden zou willen hebben in verbande met een wintersport vakantie. Tijdens het zomerseizoen is het ook mogelijk om de winterbanden op te slaan.
Om u in Waddinxveen met uw winterbanden te helpen kunt u kiezen uit een van de onderstaande mogelijkheden.

Het voordeel voor u als inwoner van Waddinxveen is dat u bij ABA Winterbanden terecht kunt voor een stuk zekerheid. U kunt rekenen op het vakmanschap van een VACO gecertificeerd specialist – zodat de kwaliteit van onze dienstverlening geborgd is. Wanneer u in de buurt van Waddinxveen winterbanden wilt huren of kopen, bent u ook bij ABA Winterbanden aan het juiste adres! Het verzorgingsgebied van ABA Banden bestaat uit o.a.  GoudaKrimpen aan den IJsselKrimpen aan de LekSchoonhoven, WaddinxveenLekkerkerk en Bergambacht.
Bij ABA Winterbanden, gelegen op nog geen 15 km. van Waddinxveen, kunt u wanneer u winterbanden koopt of winterbanden huurt meteen uw banden op laten slaan tegen scherpe tarieven. De tarieven voor bandenopslag zijn afhankelijk van of u winterbanden op velg heeft of over losse winterbanden beschikt. De genoemde tarieven zijn inclusief BTW, montage en eventueel balanceren.

Locatie Winterbanden Waddinxveen

Op nog geen 10 km. van Waddinxveen ligt Stolwijk. Vanuit Waddinxveen kunt u hier snel uw winterbanden kopen, uw winterbanden huren of uw banden op laten slaan. U vindt ABA Winterbanden aan de Nijverheidsweg 53 in Stolwijk. Vanuit Waddinxveen zijn we goed bereikbaar via de N207.

Dus inwoners van Waddinxveen: Winterbanden nodig? Kom naar ABA Winterbanden in Stolwijk! De koffie staat voor u klaar en u kunt gratis gebruik maken van WIFI.

Mensen zochten op:
Winterbanden Waddinxveen, winterbanden huren Waddinxveen, winterbanden opslaan Waddinxveen, winterbanden op velg Waddinxveen, Waddinxveen winterbanden, banden opslaan Waddinxveen, winterbanden opslaan Waddinxveen.

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer