Winterbanden kopen

Winterbanden kopen? Winterbanden zijn bewezen veiliger en ook in Nederland steeds meer een noodzaak.Winterbanden kopen? U profiteert al van de voordelen bij een temperatuur van 7 graden of lager. Bij die temperaturen wordt geadviseerd winterbanden te gebruiken. Winterbanden zijn dan veiliger. Het zachtere rubber zorgt voor een betere grip op de weg.

Welke winterbanden het meest geschikt zijn voor uw auto is moeilijk te zeggen. Daar is niet echt een standaard voor. U kunt altijd langskomen bij ABA Banden in Stolwijk voor een advies. Op basis van uw situatie en auto bekijken we samen wat de beste winterband voor u is.

In onderstaand overzicht zijn in ieder geval een aantal gangbare bandenmaten opgenomen. Het gaat daarbij om banden voor personenauto’s. Klik hier voor een overzicht van winterbanden wanneer u op zoek bent naar winterbanden voor uw bestelwagen, SUV of 4×4. De vermelde prijzen zijn vanafprijzen voor de combinatie van het merk en het type. De prijzen zijn inclusief:

  • Montage
  • Balanceren
  • Verwijderingsbijdrage
  • Nieuw TL ventiel
  • BTW

Zo weet u waar u aan toe bent!

Uw winterbanden worden gemonteerd door onze deskundige specialisten.

Uw winterbanden worden gemonteerd door onze deskundige specialisten.

Weet u uw bandenmaat niet? Klik dan hier om te zien hoe u eenvoudig en snel uw eigen bandenmaat kunt achterhalen!

 

 

ABA Banden is het adres voor het kopen van winterbanden voor ieder merk auto voor o.a. Stolwijk, Waddinxveen, Rotterdam GoudaKrimpen aan den IJsselKrimpen aan de Lek, Waddinxveen,  SchoonhovenLekkerkerk en Bergambacht.

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer