Winterbanden huren

LET OP! Het is op dit moment helaas niet mogelijk om winterbanden te huren.

 

Wanneer u weinig kilometers maakt onder winterse omstandigheden, is het begrijpelijk dat u geen winterbanden wilt aanschaffen. Gaat u toch op wintersport? Moet u voor een kort bezoek naar het buitenland? Dan zult u erachter komen dat het gebruik van winterbanden in steeds meer landen verplicht is. Bekijk hier het overzicht van landen waar winterbanden verplicht zijn.

Heeft u er ooit aan gedacht om winterbanden te huren? Winterbanden huren is voor u waarschijnlijk de beste oplossing. Een goede balans tussen veilig en voordelig.

Het huren van winterbanden kan vanaf €150 per periode van 10 dagen. Wilt u langer winterbanden huren? Verlengen kan tegen een prijs van €25 per 6 dagen.

Het voordeel van winterbanden huren is dat ABA Banden Stolwijk ervoor zorgt dat u beschikt over goede winterbanden. Daarnaast is de montage van de banden inbegrepen en worden uw zomerbanden tijdens de huurperiode door ons opgeslagen.

Na het huren van uw winterbanden wisselen we de winterbanden weer terug voor zomerbanden. Zo kunt u zorgeloos en veilig op  wintersport, zonder zelf winterbanden aan te hoeven schaffen!

Ook aan de kwaliteit is gedacht. ABA Banden Stolwijk is VACO gecertificeerd, wat u zekerheid geeft voor wat betreft de kwaliteit. ABA Banden Stolwijk verhuurt uitsluitend winterbanden die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Winterbanden huren: prijzen

Type winterband 10 dgn 16 dgn 24 dgn 30 dgn
t/m 15 inch € 150 € 175 € 200 € 225
16 of 17 inch € 175 € 200 € 225 € 250

 

ABA Banden is het adres voor het huren van winterbanden voor o.a. WaddinxveenGoudaKrimpen aan den IJsselKrimpen aan de LekSchoonhovenLekkerkerk en Bergambacht.

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer