Nieuwsberichten over Winterbanden
Winterbanden huren of winterbanden kopen? Regel het bij de winterbandenspecialist!

Straks weer Wintertijd… tijd voor winterbanden

Op 28 oktober gaat de wintertijd weer in. Het wordt dan ook zeker tijd om te zorgen dat u uw autobanden omwisselt voor winterbanden!

Klanten waarderen ABA Bandenservice met 8,8

De mening van u als klant vinden we van groot belang. Alleen met die mening kunnen we onze dienstverlening immers verder verbeteren. Sinds kort is het ook mogelijk om ABA Banden online te beoordelen.

ABA Banden te gast in Lekker Leuk Leven

Het verschil tussen zomerbanden en winterbanden in beeld

ABA Banden was te zien in het TV programma Lekker Leuk Leven, op SBS6. Daar werd stilgestaan bij het verschil tussen zomer en winterbanden. 

Nederland massaal op Winterbanden

Eén op de drie Nederlanders kiest voor winterbanden. En u, bent u al klaar voor de winter? Winterbanden zijn veiliger zodra de temperatuur onder de 7 graden Celcius daalt. Het is er dus de tijd voor.

ABA Banden en VACO leden steunen KiKa

Op 12 december 2013 reikte Vereniging VACO een cheque uit, namens de leden, aan KiKa. Mede door de door u gekochte winterbanden bij ABA Banden in Stolwijk werd het een prachtig bedrag.

Koude winter verwacht 2013 / 2014

Strenge winter verwacht

Meteorologen verwachten dat de komende winter een behoorlijk strenge winter gaat worden. Volgens Amerikaanse weersvoorspellers kon het zelfs wel eens de koudste winter in 100 jaar worden voor Europa.

Steun KIKA met uw aankoop van winterbanden

Werken aan uw eigen veiligheid en tegelijk een goed doel steunen? Het is mogelijk. ABA Winterbanden doneert namelijk voor alle verkochte winterbanden €2 aan dit goede doel.

All Season bandentest | All Season banden getest

Kan ik mijn winterbanden gebruiken in de zomer?

Winterbanden zijn het beste in de winter, zomerbanden in de zomer… maar is dat altijd zo? En hoe erg is het om in de zomer op winterbanden te rijden?

Europees bandenlabel - ook voor winterbanden

Winterbanden en het Europees Bandenlabel

Sinds 1 november 2012 zijn alle verkopers van autobanden verplicht om de klant van informatie te voorzien over de autobanden door middel van het bandenlabel. In dit artikel gaan we hier wat dieper op in, waarbij ook de vraag wordt beantwoord of dit geldt voor winterbanden. Het bandenlabel: 3 onderdelen Het Europees Bandenlabel bestaat grofweg uit drie onderdelen. Het lijkt daarbij qua classificatie wel wat op het energielabel zoals we dat kennen bij bijvoorbeeld consumentenelektronica en huizen. Per onderdeel wordt

lees meer

Brandstof en geld besparen door winterbanden met lage rolweerstand

Banden met lage rolweerstand: duurder in aanschaf, snel terugverdiend

Banden met een lage rolweerstand hebben een gunstige invloed op het brandstofverbruik. Maar zijn die banden dan ook duurder? En hoe kan dat dan?

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer