3-8-2011 ABA WinterbandenTekort Winterbanden dreigt - Bestel snel uw Winterbanden!

Tekort aan Winterbanden dreigt nu al

Winterbanden Schaars - Koop snel uw winterbandenHoewel de zomer pas net voorbij is en de temperaturen bij vlagen nog erg aangenaam zijn, wordt ook dit jaar weer een tekort aan winterbanden verwacht. In Nederland lijken steeds meer automobilisten en leasemaatschappijen het nut in te zien van winterbanden. Geholpen door een vrij lange en strenge winter leidde dit vorig winterseizoen al tot een enorme schaarste aan winterbanden. Ook dit jaar wordt echter een schaarste verwacht volgens Edwin Brinksma, manager bij Vereniging VACO: “Dit jaar is het vroeger druk bij bandenspecialisten dan in voorgaande jaren. Producenten draaien waar mogelijk op maximale capaciteit om dit jaar aan de vraag naar winterbanden te kunnen voldoen”.

Ook bij ABA Winterbanden is dit al te merken. Ben Kasbergen vertelt: “De eerste afspraken voor het omwisselen van zomerbanden naar winterbanden zijn al gemaakt. Sterker nog, we merken duidelijk dat de vraag naar winterbanden nu al goed op gang begint te komen. De eerste klanten begonnen al in september te bellen om vast een afspraak te maken voor het wisselen van de banden of om nieuwe winterbanden te kopen. De consument is zich dit jaar in ieder geval meer bewust van de te verwachten schaarste in winterbanden”.

ABA Winterbanden helpt u graag de winter door! Voor het huren van winterbanden, het kopen van winterbanden voor uw personenauto of het aanschaffen van winterbanden voor uw bestelwagen, bent u bij ABA Winterbanden aan het juiste adres! Daarnaast is het mogelijk om sneeuwkettingen te huren. Tijdelijk wordt het aanschaffen van nieuwe winterbanden wel heel interessant. Tot aan het einde van 2011 kunt u namelijk profiteren van een unieke winterbanden aanbieding: u krijgt een cadeaubon wanneer u een set winterbanden aanschaft. De waarde van de cadeaubon kan maar liefst oplopen tot een bedrag van €100!

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer