3-8-2011 ABA WinterbandenSteun KIKA met uw aankoop van winterbanden

Steun KIKA met uw aankoop van winterbanden

Werken aan uw eigen veiligheid en tegelijk een goed doel steunen? Het is mogelijk. ABA Winterbanden doneert namelijk voor alle verkochte winterbanden €2 aan dit goede doel.

Winterbanden actie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ABA Winterbanden hoog in het vaandel. Daarom is besloten KiKa te steunen. Van iedere winterband die dit seizoen wordt verkocht wordt €2 gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij. De actie geldt voor alle nieuwe winterbanden en is niet van toepassing op All Season banden.

Houdt verder deze website ook in de gaten om op de hoogte te blijven van andere acties.

 

Over KiKa

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) bestaat al sinds 2002. Binnen de stichting wordt hard gewerkt aan het werven van fondsen om zo onderzoek te doen naar kanker. Natuurlijk gebeurt er meer dan alleen onderzoek, maar dat is wel de basis. De stichting richt zich specifiek op kinderkanker en streeft naar:

  • Het verhogen van de genezingskans
  • Het verbeteren van de kwaliteit van de behandeling (minder agressief, waar dat mogelijk is)
  • Het verminderen van bijwerkingen na de behandeling

Alleen met uw steun is het mogelijk om steeds meer kinderen kankervrij te krijgen. Op dit moment overlijdt nog steeds 25% van de kinderen die te maken krijgen met kanker. Het streven is om ervoor te zorgen dat kanker in 2025 geen levensbedreigende ziekte meer is.

KiKa draagt het CBF keurmerk en is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Bekijk voor meer informatie de website van KiKa >

kika

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer