Sneeuwkettingen huren

 

Sneeuwkettingen hurenWanneer u op wintersport gaat, of voor korte tijd naar het buitenland moet, kan het zijn dat u te maken krijgt me omstandigheden waarbij zelfs winterbanden niet voldoende zijn. Denk aan een stijle en gladde bergweg in de buurt van uw wintersport adres.

Sneeuwkettingen kunnen uitkomst bieden. Maar gaat u die kopen? Sneeuwkettingen zijn er in vele soorten en maten. Sneeuwkettingen zijn er in de prijsklasse vanaf ca. €60,-. De kwaliteit is een ander punt waarin enorme verschillen zitten. In Nederland is het gebruik van sneeuwkettingen niet toegestaan. Winterbanden in vrijwel alle in Nederland voorkomende omstandigheden voldoende uitrusting om veilig en verantwoord mobiel te blijven.

 

Wanneer u niet vaak op wintersport gaat, waarom zou u dan sneeuwkettingen kopen? U kunt ze gewoon huren bij ABA Banden Stolwijk! De kosten bedragen slechts €25 per 10 dagen. Langer huren is ook mogelijk.

Wanneer u beschikt over een een bestelwagen, SUV of 4X4 is het tarief voor 10 dagen €35. Ook hier geldt dat verlengen mogelijk is.

 

LET OP! ABA Banden Stolwijk verhuurt uitsluitend sneeuwkettingen aan voertuigen die zijn uitgerust met winterbanden!

De sneeuwkettingen die u kunt huren bij ABA Banden Stolwijk zijn van uitmuntende kwaliteit. Bij de door ABA Banden verhuurde sneeuwkettingen is rekening gehouden met:

  • het gebruiksgemak: de sneeuwkettingen zijn zeer makkelijk te monteren.
  • kwaliteit: deze sneeuwkettingen bieden optimale grip – zelfs onder de meest extreme omstandigheden.
  • duurzaam: door de kwaliteit en controle die ABA Banden Stolwijk uitvoert kunnen de sneeuwkettingen bijna niet kapot bij correct gebruik.

Neem snel contact op, we adviseren u graag over de beste oplossing. Natuurlijk krijgt u, wanneer u sneeuwkettingen bij ons huurt, goede instructies mee die betrekking hebben op het gebruik van de sneeuwkettingen.

De beste sneeuwkettingen huurt u gewoon bij ABA Banden in Stolwijk!

Dit bord kunt u in verschillende landen tegenkomen. U bent daarbij verplicht om sneeuwkettingen te gebruiken wanneer de omstandigheden daarom vragen. Wilt u weten waar winterbanden en/of sneeuwkettingen verplicht zijn? Kijk dan op de pagina: Winterbanden verplicht / Sneeuwkettingen verplicht.

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer