3-8-2011 ABA WinterbandenKlanten waarderen ABA Bandenservice met 8,8

Klanten waarderen ABA Bandenservice met 8,8

De mening van u als klant vinden we van groot belang. Alleen met die mening kunnen we onze dienstverlening immers verder verbeteren. Sinds kort is het ook mogelijk om ABA Banden online te beoordelen.

Online reviews belangrijk

De wereld digitaliseert snel. Ook over bedrijven valt online steeds meer te vinden. Een trend en ontwikkeling waar ook ABA Banden graag op inspeelt. Via het platform klantenvertellen.nl is het sinds kort mogelijk om onze dienstverlening te beoordelen.

ABA Banden scoort een 8,8

Natuurlijk doen we altijd ons best om u te voorzien van een eerlijk advies, om kwaliteit te leveren en om te zorgen voor een zo prettig mogelijk bezoek aan ABA Banden. We zijn dan ook erg blij dat we, na 36 beoordelingen, goed scoren op deze punten.
We doen ons best om uit te blinken in kwaliteit, service en duidelijke communicatie. Dat juist punten als het maken en nakomen van afspraken, bereikbaarheid, service en uitvoering, kwaliteit, communicatie en klantvriendelijkheid uitstekend scoren doet ons dan ook erg goed!

We horen graag uw mening

Niet alleen is het leuk om goed te scoren, ABA Banden is constant op zoek naar manieren om de dienstverlening nog verder te verbeteren. Een aantal van de opmerkingen die we op dit moment al binnen hebben gekregen geven daarvoor bruikbare handvatten. Ook uw mening is van groot belang. Daarom willen we u vragen, mocht u dat niet al gedaan hebben, om ook uw mening te geven.
U kunt ons er enorm mee helpen en het kost maximaal 3 minuten van uw tijd. Plaats hier uw review!

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer