3-8-2011 Dinerbon winnen? Beoordeel ABA Banden!

Is uw beoordeling een dinerbon waard?

Uw mening wordt op prijs gesteld… en misschien zelfs wel gewaardeerd met een dinerbon! Deel uw ervaring met ABA Banden. Dan maakt u automatisch kans op een dinerbon, te besteden bij eetcafe ’t centrum in Bergambacht.

Gaan voor het beste

Al sinds jaar en dag is onze slogan: Uitsluitend het beste, anders niets. We werken elke dag hard om ons steeds verder te verbeteren. Alleen het beste is immers goed genoeg? En beter worden we alleen wanneer we feedback van onze klanten krijgen. Uw mening telt. Niet alleen voor een mooi aantal en een hoog cijfer, uw mening is echt belangrijk voor ons!

Eenvoudig beoordelen

Om het nog makkelijker te maken voor u om een beoordeling te geven, werkt ABA Banden sinds kort samen met Klanten Vertellen. Via dat platform kunt u uw mening over ABA Banden geven. Bijvoorbeeld door aan te geven wat u van onze service, communicatie, klanttevredenheid, bereikbaarheid en het nakomen van afspraken vindt.

Naast het geven van cijfers, kunt u ook specifieke punten aangeven die u goed zijn bevallen. Ook is er uiteraard ruimte voor verbeterpunten. Alleen zo worden immers elke dag een stukje beter.

Lekker eten bij ’t Centrum?

We doen graag wat terug, als dank voor uw feedback. Wanneer er 100 reviews over ABA Banden zijn geplaatst, verloten we onder de klanten die een beoordeling gaven een dinerbon. Of liever gezegd: 4 dinerbonnen, met ieder een waarde van €50. Wanneer u de gelukkige winnaar bent van een dinerbon, ontvangt u hier persoonlijk bericht over.

De dinerbonnen zijn te besteden bij Eetcafé ’t Centrum in Bergambacht. In deze voormalige boerderij kunt u terecht voor lunch, diner of gewoon om gezellig te borrelen. Aanvullende informatie en de mogelijkheden zijn te vinden op de website van Eetcafé ’t Centrum.

Beoordeel ABA Banden!

Zoals gezegd, om kans te maken hoeft u alleen maar uw beoordeling te geven over ABA Banden. Dat kan door hier te klikken. U ziet dan direct het beoordelingsformulier. Meedoen is erg eenvoudig en kost u slechts 3 minuten van uw tijd. U doet ons er echter een enorm groot plezier mee!

Klik hier om ABA Banden te beoordelen

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer