3-8-2011 ABA WinterbandenHet verschil tussen zomerbanden en winterbanden

Het verschil tussen zomerbanden en winterbanden in beeld

ABA Banden was te zien in het TV programma Lekker Leuk Leven, op SBS6. Daar werd stilgestaan bij het verschil tussen zomer en winterbanden. 

Het verschil tussen zomerbanden en winterbanden - uitgelegd door Ben Kasbergen van ABA Banden in het SBS6 programma Lekker Leuk Leven

In het TV programma legt Ben Kasbergen, directeur van ABA Banden, duidelijk het verschil tussen zomer- en winterbanden uit. Dit verschil wordt uitgelegd aan de hand van een mooi visueel voorbeeld. Het verschil wordt namelijk het meest duidelijk wanneer een zomer en winterband naast elkaar worden gehouden.

Specialist in winterbanden
ABA Banden in Stolwijk is specialist in winterbanden. Naast dat het mogelijk is om winterbanden te kopen, kunt u ook terecht voor bandenopslag, het huren van winterbanden en sneeuwkettingen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor all season banden. Dat is zeker een goed alternatief wanneer u bijvoorbeeld maar weinig kilometers maakt: het bespaart u twee maal per jaar een bandenwissel en u hoeft maar een enkele set banden aan te schaffen. Wat voor u de beste keuze is? Daarin adviseren we u graag.

Hieronder is het fragment te zien uit het TV programma ‘Lekker Leuk Leven’ zoals dit was te zien op SBS6.

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer