Bandenopslag

banden-opslag

Op zoek naar betrouwbare bandenopslag?

Wanneer u gaat voor veiligheid, maximale controle over uw voertuig en maximale grip op de weg, is een autoband voor u een seizoensproduct. In de zomer rijdt u op reguliere banden, in de winter op winterbanden.

Maar, wat doet u in het zomerseizoen met uw winterbanden? En waar laat u uw zomerbanden wanneer u op winterbanden rijdt? Niet iedereen heeft de mogelijkheid en ruimte om de banden die u niet gebruikt op te slaan.

Bespaar de ruimte, regel uw bandenopslag bij ABA Banden in Stolwijk! Wanneer u een afspraak maakt voor het wisselen van uw banden, wisselen we niet alleen uw banden om, maar kunnen ook de gewisselde banden opgeslagen worden.

De voordelen van bandenopslag bij ABA Banden in Stolwijk:

  • We controleren uw banden op eventuele gebreken
  • Het profiel van uw banden wordt gecontroleerd
  • Banden worden droog opgeslagen
  • U krijgt een eigen setnummer wat refereert naar uw bandenset
  • Voor het terugwisselen geeft u uw setnummer door en ABA zorgt dat uw banden klaar staan voor montage
  • Banden zijn verzekerd tegen diefstal
  • U ontvangt automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor het wisselen van banden

 

Kosten?

De kosten voor bandenopslag zijn afhankelijk van uw banden. Wanneer u kiest voor opslag van uw banden met velg, dan bedragen de kosten €50,65 inclusief BTW (voor bestelwagen banden: €54,86) en het wisselen van de banden. De prijs is per seizoen. Een jaar lang opslag inclusief 2 maal wisselen kost dus €101,30 (voor bestelwagenbanden €109,80).

Het kan natuurlijk ook zijn dat u wel uw banden wisselt, maar niet uw velgen. In dat geval kost opslag inclusief het opnieuw monteren en balanceren €82,89 inclusief BTW per seizoen (voor bestelwagenbanden: €91,74). Per jaar komt dit dus uit op €165,80 inclusief 2 maal wisselen (voor bestelwagenbanden: €183,50).

 

Regel ook uw bandenopslag snel en betrouwbaar bij ABA Winterbanden te Stolwijk. Neem snel contact op.

 

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer