All Season Banden

Geen zin om ieder seizoen banden te wisselen? Maar wel behoefte aan veiligheid en comfort onder alle omstandigheden? Dan is de all season band of all weather band iets voor u. Hoewel ze niet zo goed zijn als winterbanden, zijn all season banden wel beter dan zomerbanden bij lente/herfstachtige en winterse omstandigheden.

 

All season banden worden steeds beter

De all season banden zijn weliswaar niet de allerbeste banden wanneer ze worden vergeleken met andere zomerbanden of winterbanden, maar kunnen soms een goede oplossing zijn. De all season band is een prima oplossing voor wie bijvoorbeeld niet zit te wachten op het wisselen van banden, bijvoorbeeld omdat er relatief weinig kilometers worden gereden.

 

All season bandentest

In 2011 voerde de ANWB een all season bandentest uit. Daar kwam de Goodyear Vector 4Seasons als beste uit de test. Deze all season band scoorde met name goed op rijgedrag op nat wegdek, brandstofverbruik en slijtage. De Goodyear Vector 4Season is daarmee ook de meest door ABA Banden geadviseerde all weather band.

 

Winterbanden of all season banden?

De keuze is natuurlijk aan u. We adviseren mensen die relatief vaak de auto gebruiken om op winterbanden te rijden. De all season banden zijn momenteel nog niet zo ver ontwikkeld dat ze bij zowel zomerbanden als winterbanden in de top kunnen meedoen. Maakt u weinig kilometers? Dan is de steeds populairder wordende all season band echter een betere oplossing dan met zomerbanden doorrijden in de winter. Wenst u specifiek advies en hulp in de keuze tussen zomer/winterbanden en All season banden? Neem dan gerust contact op, daar helpen we u graag bij.

 

Beschikbare all season banden en prijzen

Bij ABA Banden kunt u uiteraard ook terecht voor het aanschaffen van all season banden. De prijs van all season banden hangt af van de maatvoering en het merk van uw keuze. Per bandenmaat bieden we kwalitatief hoogwaardige all season banden van Goodyear, Toyo of ons huismerk.

Neem contact op en maak meteen een afspraak voor montage van uw all season banden. Hieronder zetten we de verschillende mogelijkheden en tarieven voor u op rij:

Prijzen 4 seizoenenbanden / All Season banden en reguliere winterbanden

Bij ABA Banden houden we niet van verborgen kosten en addertjes onder het gras. Daarom zijn al deze prijzen inclusief:

  • Montage
  • Balanceren
  • Het evt. afvoeren van uw oude band(en)
  • BTW

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer