3-8-2011 ABA WinterbandenABA Banden en Vereniging VACO steunen KiKa

ABA Banden en VACO leden steunen KiKa

Op 12 december 2013 reikte Vereniging VACO een cheque uit, namens de leden, aan KiKa. Mede door de door u gekochte winterbanden bij ABA Banden in Stolwijk werd het een prachtig bedrag.

Op 12 december ontving de directeur van KiKa, wat staat voor Kinderen Kankervrij, uit handen van Vereniging VACO een cheque ter waarde van maar liefst €63.681,29. Vereniging VACO is de brancheorganisatie voor de banden- en wielenbranche. De vereniging overhandigde de cheque namens de aangesloten leden.

Dit prachtige bedrag is mede bijeengebracht door ABA Banden. Per verkochte band uit onze actie-advertentie reserveerden we €2 voor KiKa. Op deze manier dragen ook wij ons steentje bij aan een beter leven voor kinderen die aan deze vreselijke ziekte leiden.

We willen u hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig 2014.

 

ABA Banden steunt KiKa

 

ABA Winterbanden

Deze website is onderdeel van
ABA Banden Stolwijk
Nijverheidsweg 53
2821 AZ Stolwijk
0182 - 34 18 38

Winterbanden verplicht

In sommige landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer u de winterbandenplicht die in bepaalde landen geldt negeert, kan dit erg vervelende consequenties hebben.


lees meer